• menu
de ultieme

website checklist

Is jouw website nog up-to-date? Je checkt het hier!

Uw website is vlot leesbaar op elk type scherm

In 2011 werd de gemiddelde website in amper 2% van de gevallen vanop een smartphone of tablet bezocht. In 2016 is het aandeel reeds richting 50% gestegen.

Het belang van een website die zichzelf automatisch aanpast aan elk scherm ("een responsieve website") kan dus moeilijk overschat worden.

UW WEBSITE SCOORT HOOG OP GOOGLE

Jouw website móet op die eerste plaats komen bij de zoekresultaten. En als het niet kan, dan liefst toch op die eerste pagina. Waarom? Omdat één plaatsje hoger of lager meteen zorgt voor betere bezoekscijfers op je site (tot 15% meer bezoekers per plaatsje!).

SEO of Search Engine Optimization staat voor zoekmachineoptimalisatie en omvat een set technieken die wij toepassen om je website zo hoog mogelijk te laten opduiken in de resultaten op Google.

U WEET WIE EN WAT BEWEEGT OP UW WEBSITE

Google Analytics biedt je een duidelijke analyse van je website of van bepaalde campagnes: hoeveel bezoeken voor je website? Wie zijn die bezoekers? Wat zoeken ze op je website?

Diezelfde analyse maakt het meteen ook mogelijk om op uitdagingen te anticiperen én om de inhoud of de werking te optimaliseren.

U PAST DE INFO OP UW EIGEN WEBSITE SUPERVLOT AAN

Via het CMS (voluit: Customer Management System) pas je in een handomdraai de beelden en teksten op je website aan.

Vergeet geknoei met moeilijke codering of omslachtige processen: een nieuwtje publiceren gaat al even vlot als posten op Facebook.

DE INFORMATIE VOOR DE BEZOEKERS IS ACTIEGERICHT

Een sterke actieknop staat centraal op elke website. Die actieknop (de "Call-to-Action of CTA") trekt de aandacht van je bezoeker en helpt jou je doelen te bereiken, of het nu om inschrijvingen, info-aanvragen of regelrechte aankopen gaat.

Een set strategisch gekozen, geïntegreerde en activerende actieknoppen: daar gaan we samen voor!

Vul onderstaande checklist samen met uw gegevens in en klik op verzenden.

Een gepersonaliseerde analyse volgt daarna binnen de 12h in je mailbox!

Scoorde je minder sterk op één van bovenstaande punten?

Dan moeten we misschien toch overwegen samen te werken.